Restak Oy

Ihmisten vuoksi.

Tarinamme

Jokainen koti sisältää monia tarinoita. Tarinoita siitä, kuinka sinne kokoonnutaan juhlistamaan elämän pieniä ja suuria hetkiä – iloineen ja suruineen. Yhtä tärkeä osa näitä tarinoita on, että koti on paikka, joka tarjoaa meille yksityisyyttä ja suojaa. Tästä suojasta haluamme jokainen huolehtia. Kotiemme suojana oleva katto, on usein se osa talosta, jota emme huomaa ennen kuin jotain sattuu.

Me huomaamme, sillä se on tehtävämme

Olemme pohjoisen karusta mutta kauniista luonnosta ponnistaneita kokeneita alan ammattilaisia ja nähneet toimialalta monenlaisia yrityksiä ja vaiheita. Teemme asiakkaan näköistä työtä, jota arvostetaan vuosikymmenten jälkeen.

Olemme luoneet työpaikan, joka ei vain arvosta työntekijöitään, vaan myös rohkaisee heitä oppimaan ja huolehtimaan itsestään ja osaamisestaan.

Meille katon korjaaminen ei ole vain rakenteellinen toimenpide. Se on lupaus suojasta ja turvasta, joka säilyy vuodesta toiseen. Kun valitset meidät, et saa vain uutta kattoa. Saat kumppanin, joka ymmärtää kodin merkityksen, työntekijöitä, jotka tekevät työnsä ylpeydellä ja intohimolla, ja yrityksen, joka tekee tätä ihmisten vuoksi.

Ihmisten vuoksi.

Koska jokaisen katon alla on elämää. Sen alla eletään pieniä ja suuria hetkiä, iloineen ja suruineen. Siellä on paikka, jossa elämme, nauramme, kasvamme ja synnytämme muistoja. Emme rakenna tai korjaa kattoja vain rakennuksen takia, vaan ennen kaikkea ihmisten vuoksi, jotka elävät sen alla. Sinun vuoksesi.

Arvomme

Ihmisläheisyys

Arvostamme asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme. Se näkyy ja kuuluu kaikkialla.

Näkemyksellisyys

Emme ole vain yksi muiden joukossa, vaan haemme jatkuvasti uusia tapoja tehdä asiat paremmin.

Vastuullisuus

Kun korjaamme katon, se ei ole vain rakenteellinen toimenpide vaan myös lupaus turvasta, joka kestää vuosia.