Katto­remontit

Kotiemme suojana oleva katto on usein se osa talosta, jota emme huomaa ennen kuin jotain sattuu.

Katon korjaaminen ei ole vain rakenteellinen toimenpide. Se on lupaus suojasta ja turvasta, joka säilyy vuodesta toiseen. 

Näin kattoremontti etenee

Ennen kattoremonttia.

Kartoitamme kanssasi, millainen tarve kotisi kattoremontille on ja määrittelemme sille parhaan mahdollisen toteutustavan.

Laskemme kiinteän hinnan ja sovimme aikataulusta ja laadimme kattosopimuksen. Seuraavaksi suunnittelemme työn, tilaamme tarvittavat materiaalit ja varaamme asentajat toteuttamaan työn.

Kattoremontin aikana.

Ylpeydellä ja intohimolla työnsä tekevät, ammattitaitoiset asentajamme toteuttavat kattoremontin sopimuksen mukaisesti.

Parhaimmillaan työn toteutus kestää vain muutaman päivän, jonka jälkeen siivoamme työmaan ja viemme roskat mennessämme kierrätettäviksi.

Kattoremontin jälkeen.

Luovutamme valmistuneen työn ja annamme asennuksellemme ja materiaaleille takuun. Nyt kotisi elinkaari on pidentynyt merkittävästi.

Luvallasi esittelemme kotisi katon toteutusta uusille asiakkaillemme, sillä moni koti ansaitsee saada saman kohtelun. Elämä voi huoletta jatkua uuden katon alla.

Oppaat

Tarkistuta katto kerran vuodessa

Tarkistuta katto kerran vuodessa

Keväisin sulava lumi, syksyisen ruskan jälkeen putoavat lehdet, runsaslumiset talvet ja kesällä hellivä lämpö, ovat katoillemme ankara koetus.

Peltikatot

Kattoturva- ja sadevesijärjestelmät

Asiakkaan näköistä työtä

Olemme pohjoisen karusta mutta kauniista luonnosta ponnistaneita kokeneita alan ammattilaisia ja nähneet toimialalta monenlaisia yrityksiä ja vaiheita. Me haluamme tehdä asiakkaan näköistä työtä, jota arvostetaan vuosikymmenten jälkeen.

Olemme luoneet työpaikan, joka ei vain arvosta sinua työntekijänä, vaan rohkaisee sinua oppimaan ja huolehtimaan itsestäsi ja osaamisestasi. 

Ihmisten vuoksi – ajatus sloganimme takana.

Koti on paikka, jossa elämme, nauramme, kasvamme ja luomme muistoja. Meidän mielestämme on tärkeää, että jokaisen katon alla on turvallista ja mukavaa olla.

Teemme työmme ylpeydellä ja intohimolla. Olemme yritys, joka ymmärtää kodin merkityksen ja koska kodit eivät ole vain fyysisiä rakenteita, korjaamme kattoja ennen kaikkea ihmisten vuoksi. 

Teemme sen ihmisten vuoksi.