Restak

För människornas skull.

Vår historia

Varje hem innehåller många berättelser. Berättelser om hur människor samlas där för att fira livets stora och små ögonblick – glädje och sorg. Lika viktigt som dessa berättelser är att hemmet är en plats som ger oss integritet och skydd. Det är detta skydd som vi alla vill ta hand om. Taket, som skyddar våra hem, är ofta den del av huset som vi inte lägger märke till förrän något händer.

Det gör vi, för det är vårt jobb

Vi är erfarna yrkesmän som har vuxit upp i den hårda men vackra naturen i norr och har sett många olika företag och stadier i branschen. Vi utför arbete som ser ut som kunden och som uppskattas efter årtionden av service.

Vi har skapat en arbetsplats som inte bara värdesätter sina anställda, utan också uppmuntrar dem att lära sig och ta hand om sig själva och sina färdigheter.

För oss är takreparationer inte bara en strukturell åtgärd. Det är ett löfte om skydd och säkerhet som kommer att hålla år efter år. När du väljer oss får du inte bara ett nytt tak. Du får en partner som förstår hur viktigt ditt hem är, medarbetare som gör sitt jobb med stolthet och passion, och ett företag som gör det för människor.

För människornas skull.

För att det finns liv under varje tak. Under det finns stora och små ögonblick, med glädje och sorg. Det är där vi lever, skrattar, växer och skapar minnen. Vi bygger eller reparerar inte tak bara för byggnadens skull, utan framför allt för de människor som bor under dem. För er.

Företagets värderingar

Människovänlighet

Vi värdesätter våra kunder, medarbetare och partners. Det syns och hörs överallt.

Perspektiv

Vi är inte bara en i mängden, vi letar ständigt efter nya sätt att göra saker bättre.

Hållbarhet

När vi reparerar ditt tak är det inte bara en strukturell åtgärd, utan också ett löfte om säkerhet som kommer att hålla i flera år.