Yhteystiedot

Ilkka Koskela

toimitusjohtaja

Ilkalla on yli 25 vuoden kokemus rakennusalalta. Luonto on Ilkalle sekä voimavara, että inspiraation lähde, joka heijastuu hänen kunnioittavaan ja vastuulliseen johtamistapaansa.

Työn vastapainoksi Ilkka viettää vapaa-aikaansa luonnossa, koiriensa kanssa metsästäen.

Paulus Lahtinen

myyntiedustaja

Paulus viettää vapaa-aikansa mieluiten vesistöjen äärellä, koukku, tai uistin veteen heitettynä.

Kalastuksessa hän on oppinut, että kärsivällisyys ja tuntemus ympäristöstä ovat avain onnistumiseen.

Työssään Paulus soveltaa samoja periaatteita: hän kuuntelee asiakkaitaan tarkasti, ymmärtää heidän tarpeensa ja etsii heille juuri oikean ratkaisun.

Elias Koskela

myyntiedustaja

Elias on intohimoinen golfaaja. Kentällä hän on oppinut, että jokainen lyönti vaatii keskittymistä ja tarkkuutta, ja että maltti on usein valttia.

Samanlaisella tarkkuudella ja sitoutumisella Elias lähestyy myös työtään. Hänelle on tärkeää löytää jokaiselle asiakkaalleen juuri oikea ratkaisu ja viedä jokainen kattoremontti maaliin maltilla ja ammattitaidolla.

Kalle Kantola

myyntiedustaja

Kalle on seikkailunhaluinen moottoripyöräilijä, joka yhdistää matkapyöräilyn ja vaeltamisen. Satoja öitä teltassa Pohjois-Ruotsin luonnossa ovat opettaneet hänelle vapauden, itsenäisyyden ja sopeutumiskyvyn merkityksen.

Näitä samoja ominaisuuksia Kalle soveltaa työhönsä.

Hän lähestyy jokaista projektia yksilöllisesti, tavoitteenaan löytää asiakkaalle aina paras mahdollinen ratkaisu. Kallen 25 vuoden kokemus toimialalta, kyky sopeutua, kestää haasteet ja löytää uusia reittejä tavoitteisiin, tekee hänestä arvokkaan tiimiläisen ja luotettavan kumppanin asiakkaille.

Ville-Veikko Kuha

myyntiedustaja

Ville-Veikko on aina nauttinut siitä, että saa nähdä tehdyn työn tulokset. Hän on työskennellyt kattoremonttien parissa yli vuosikymmenen, vaikka toteaakin pilke silmäkulmassa, että niistä ”oikeissa töissä” vain kahdeksan, sillä kolme vuotta kului hallinnon töissä

Todellinen ammattitaito ja intohimo ovat kasvaneet juuri käytännön työssä – tutkimassa asiakkaiden kattojen rakenteita ja ratkaisemassa niissä olevia haasteita. Ville-Veikko tunnetaan erittäin tarkkana ja määrätietoisena asiantuntijana, joka ei tyydy vähempään kuin täydellisyyteen. Hän lähestyy jokaista projektia kuin mestariteosta, suunnitellen kattoremontit pienintä yksityiskohtaa myöten huolellisesti.