Kontaktuppgifter

Kalle Kantola

Representant

Kalle är en äventyrlig motorcyklist som kombinerar touring och vandring. Hundratals nätter med camping i vildmarken i norra Sverige har lärt honom betydelsen av frihet, självständighet och anpassningsförmåga.

Kalle använder samma egenskaper i sitt arbete.

Han tar sig an varje projekt individuellt, med målet att alltid hitta den bästa möjliga lösningen för kunden. Kalles 25-åriga erfarenhet i branschen, hans förmåga att anpassa sig, klara utmaningar och hitta nya vägar mot målen, gör honom till en värdefull teammedlem och en pålitlig partner för kunderna.

Tuomas Honkanen

Representant

Tuomas är känd för sina kreativa projekt, som har resulterat i olika bogserbara bastur och andra uppfinningsrika strukturer. Han är också en passionerad sångare som gillar att utforska möjligheterna med sin röst och experimentera med nya låtar.

Tuomas tycker också om att åka snöskoter. Han åker ofta på fisketurer på sin släde, mer för att njuta av åkturen än för att fånga fisk.

I sitt arbete har Tuomas samma kreativitet och mångsidighet. Han har ett öga för att se lösningar där andra stöter på problem och är inte rädd för att prova nya idéer. Tuomas är en värdefull medlem i sitt team och inspirerar andra med sin öppna attityd och förmåga att omsätta idéer i praktiken.